Licht op de begraafplaats

De avond voor Eeuwigheidszondag en vlak voor de start van Advent zal begraafplaats Koningshof sfeervol verlicht worden met kaarsjes, lichtjes en vuurkorven.

U bent van harte uitgenodigd om zelf een kaarsje te komen plaatsen bij het graf of, als u niemand begraven heeft op Koningshof, in de kaarsenstellingen die hiervoor speciaal zijn neergezet. Neem zelf een lichtje mee of koop een herdenkingskaars op de mini-informatiemarkt die dan bij begraafplaats Koningshof zal staan. Op deze markt krijgt u ook informatie over begraven en herdenken.

Er worden warme dranken geschonken en u heeft de mogelijk om een brief aan uw overleden dierbare te schrijven, zodat u kunt zeggen wat u nog steeds had willen doen. Deze brief kunt u posten in de hemelblauwe brievenbus die dan aanwezig is. Aan het einde van de avond wordt de brievenbus geleegd en de brieven worden dan verbrand en zo symbolisch naar de hemel gestuurd.

Een sfeervolle avond om te herdenken en te beleven, ook als u niet eerder op een begraafplaats bent geweest.